бр. на стойност
+359 878 10 19 00

Понеделник - Петък
09:00 до 18:00
Форма за контакт
* задължителни полета
Контакти

База гр. Бургас- Северна промишлена зона

  • Телефон: 0878 10 19 00
  • E-mail: info@autopartsfranz.com
  • Факс: 056/ 883360


База Гр. Ямбол- Индустриална зона

  • Телефон: 046/ 664168; 046/ 664188; 088/ 6495720
  • E-mail: info@autopartsfranz.com
  • Факс: 046/ 664167

Местоположение